Belastingdienst en advies

Als particulier heeft u  veel met onze belastingdienst van doen. Er is de jaarlijkse belastingaangifte, toeslagen voor huur, zorg, kind gebonden budget of kinderopvangtoeslag. Daarnaast zijn er regelmatig wijzigingen in de heffingen en toeslagen maar ook in Box 1, Box 2 en Box 3. Een belastingconsulent is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en bespreekt deze met u. Laat u voor een goed advies en vlotte verwerking van uw belastingzaken bijstaan door een adviseur met jarenlange ervaring.

Verschillende biljetten

Er zijn diverse  verschillende aangifte waar u mee te maken kan krijgen. Denk hierbij aan de gewone jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting of aan de voorlopige aangifte. Verblijft u tijdelijk of permanent in het buitenland of komt u juist uit het buitenland naar Nederland dan zijn er de C of M formulieren. Daarnaast bestaat het F formulier wanneer een persoon is overleden. Verder zijn er nog alle toeslagen en overige formulieren. Wilt u meer weten wat voor u van toepassing is bel of mail ons om even in overleg te gaan.

Uitstel belastingaangifte

Wanneer u niet in staat bent om tijdig alle informatie te verzamelen die nodig is voor een juiste aangifte dan vragen wij voor u uitstel aan voor indienen van de aangifte. Voor onze  cliënten is deze service geheel gratis! Wilt u weten of er ook voor u uitstel mogelijk is, neem dan even contact met ons op.

 

Neem hier vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.