Overlijden

Wanneer er een sterfgeval binnen de familie plaatsvind  is dat een tragische gebeurtenis. Vaak  zijn er behoorlijk wat  verschillende zaken die uw aandacht vragen.  Naast het goed organiseren van de uitvaart   en het verwerken van het overlijden komt er veel op u af. Er zijn tal van praktische zaken die veel vragen oproepen maar wel goed georganiseerd moeten worden.

 

Misschien treed u voor overige nabestaanden op als executeur  of vraagt u zich af voor welke zaken  er een notaris nodig is. Moet ik aangifte voor de erfbelasting doen en kan ik wel in het huis blijven wonen? Zijn er tegemoetkomingen van de overheid en hoe vraag ik deze aan? Hoe werkt de wettelijke verdeling? Allerlei zaken waar u niet dagelijks mee te maken krijgt. In al van deze gevallen is een goede advisering van belang. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een persoonlijk advies op maat  en ondersteuning waar dat nodig is. 

 

Neem hier vrijblijvend contact met ons op. Samen nemen wij dan door met welke diensten en services wij u kunnen bijstaan.